Üye Ol
Şifremi Unuttum!

Kayıp/Yuva Ara

Sağlık

Eğitim

Kinoloji

Genel

Sesiniz

Serbest

Seminerin ardından

Bakırköy Belediyesinin katkılarıyla 17-18 Şubat 2007’de www.kopekistan.com, AKUT Ankara K-9, Türkiye Köpek Irkları ve Bilimleri Federasyonu (KIF) üyesi Alman Çoban Köpeği Irk Derneği (AÇKID), Arama ve Spor Köpekleri Derneği (ASK), Bakırköy Belediyesi işbirliği ile bir eğitim semineri düzenledik.

17 Şubat Cumartesi günü çok soğuk ve yağmurun çiselediği bir havada 75 kadar köpek velisi bir araya geldik. Seminerin Eğitmenleri Erdinç Sarımusaoğlu (Köpek Eğitmeni- Üretici - AKUT İstanbul - AÇKID Başkanı, ASK İkinci Başkanı) Tarkan Özvardar (Köpek Eğitmeni -Veteriner- AKUT Ankara K-9 – ASK Başkanı, AÇKID İkinci Başkanı), Sonja Yılmaz (Eğitmen- AÇKID Ulusal Üretim Sorumlusu), Sinan Demircan (Eğitmen- AÇKID ve ASK Üyesi) idi. ASK ve AÇKID sözcüsü Sinan Kaleli eğitmenlerimizin sahada gösterdiği uygulamaların anlatımını üstlendi. Havanın olumsuzluğuna rağmen ilgi yüksekti. İlk gün BH, SchH/VPG, Helper ve Handler eğitimi, BH ve SchH sınavları hakkında teorik ve pratik çalışmalar, Frisbee teorik ve uygulamalı anlatımı konuları üzerinde duruldu.

Seminerin ikinci gününü 68 kişi izledi. İz takibi, İtaat ve Koruma eğitimi, Oyun ve av güdüsünü artırmaya yönelik çalışmalar, Odaklama, Köpek sahip ilişkisi, Ödül ve düzeltme teknikleri, Malzeme kullanımı ve doğru malzeme seçimi konuları işlendi. Çok daha güzel bir havada ve çok daha erken bir saate bir araya geldiğimiz ikinci günde seminer öncesi sahada köpeklerin serbest bırakılarak koşup oynamaları esnasın eğlenceli saatler geçirdik. Basının ilgisiyle 2 gün boyunca TGRT, Star Tv, Show Tv, TV8 ana haber bültenlerinde yer aldık.

Bu seminerin hazırlanmasında emeği geçen Bakırköy Belediyesi olmak üzere Bakırköy Belediyesi Eğitim ve Kültür Müdürü Özcan Bilir, Veteriner işleri müdürü Alpaslan İnan, Bakırköy Barınağı Müdürü Şerif Özdemir, Eğitmenler Erdinç Sarımusaoğlu, Tarkan Özvardar, Sonja Yılmaz, Sinan Demircan'a Akut Ankara Birm Başkanı Hakan Korkut, Akut Ankara K-9 Birimi, Murat Türk(umut_istan) ve Sinan Kaleli'ye teşekkür ederim.

Semineri izlemeye kuru mamalarla gelen siz köpekistan vatandaşlarınada Bakırköy Barınağın'daki dostlarımız adına teşekkür ederim.

Daha fazla foto ve yorum için forumdaki başlık...

Show ana haberde seminer

Sayfadaki tüm fotoğraflara tıklayarak orjinal boyutlarına ulaşabilirsiniz.

Fotoğraf karelerinde seminer:

23 Şubat 2007

Yorumlar (8 adet)Yorum Yaz  
Yazan: PaschaBK Tarih: 01 Kasım 2007 Saat: 00:33
ya benim resimlerin gitmiyo:D

Yazan: dudus94 Tarih: 29 Mayıs 2007 Saat: 14:42
izmirde de böyle seminerler olacak mı?olursa iyi olur.

Yazan: köpörk Tarih: 10 Mart 2007 Saat: 19:09
Show ana haberde rottweilerlı beyaz montlu şahıs benim,ayrıca seminer dinlerken çekilmiş beyaz montlu şahsiyet yine benim.İmza isteyen?:D

Yazan: Rain_Of_Hamster Tarih: 09 Mart 2007 Saat: 20:04
Arkadaşlar editörümüz iyi bir başlık açmış.

Yazan: rex_ksk Tarih: 04 Mart 2007 Saat: 15:44
yer ayarlanırsa İzmir'd de olucak ;)
Konuyla ilgili tüm yorumları oku
   İyi ki Doğdun:  Bıdık , Kontes
Tasarım ve İçerik ZERON Üyelik Sözleşmesi, Kullanım Şartları ve Copyright © 2006